Organisatie

Convent

Convent is voor het eerst georganiseerd in 2004 op initiatief van studenten. Na een kort contact met consultancy besloten enkele studenten in overleg met enkele bedrijven, twee dagen te organiseren waarmee consultancy binnen Eindhoven eindelijk de aandacht krijgt die het verdient. Ondertussen is Convent uitgegroeid tot een driedaags consultancy evenement. De organisatie van de achtste editie van Convent ligt in de handen van Daan van Boekel, Lars Hanegraaf en Edda van Teeffelen.

Industria

In 1963 werd Industria opgericht door enkele studenten van de faculteit Technische Bedrijfskunde in Eindhoven. Inmiddels is de vereniging met ongeveer 1200 leden uitgegroeid tot één van de grootste studieverenigingen van Eindhoven.

De vereniging heeft als doel het behartigen van de belangen van de studenten Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven in de ruimste zin van het woord.

Namens Industria neemt Lars Hanegraaf deel aan de organisatie.

www.industria.tue.nl

 

 

Simon Stevin

Simon Stevin is de studievereniging van de faculteit Werktuigbouwkunde. De vereniging ondersteunt de studenten van de faculteit op het gebied van onderwijs, ontwikkeling en ontspanning.

Simon Stevin is de oudste, meest actieve studievereniging van Eindhoven en heeft haar naam te danken aan de eerste ‘Werktuigbouwkundige’ en uitvinder van de zeilwagen.

Namens Simon Stevin neemt Daan van Boekel deel aan de organisatie.

www.simonstevin.tue.nl

E.S.C

Het Eindhovens Studenten Corps (E.S.C) is de grootste en meest actieve studentenvereniging van Eindhoven. Bij het E.S.C staat zowel de academische als persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Namens het E.S.C neemt Edda van Teeffelen deel aan de organisatie.

www.hetesc.nl